Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Credo

.

Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk

To glade vinnere i Aarhus: Sjefkokk Jonas André Nåvik hos Fagn og sjefkokk Heidi Bjerkan hos Credo, begge Trondheim-restauranter.. Foto: Kristian Ridder-Nielsen

Trondheims første stjernerestauranter: Fagn og Credo fikk hver sin Michelin-stjerne

Heidi Bjerkan, eier av restauranten Credo i Trondheim, lurte på om politiet og Skatteetaten var helt gale da 14 personer troppet opp på den fulle restauranten for å drive tilsyn i flere timer.. Foto: Øystein Lie

Tilsyn ble mareritt for topprestaurant

Få varsel når vi skriver om
Credo

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Hitra, men ikke lenger. Trøndelag er utgangspunkt for noen av klodens beste råvarer. På Credo er en krustade fylt med lettrøkt taskekrabbe fra Hitra..

Slik ble Trondheim Norges nye mathovedstad

Mirakelet på Lade. Eier og kjøkkensjef Heidi Bjerkan serverer blendende og iøynefallende mat, henger moderne kunst over gammel graffiti og griller gjerne ved bordene. Credo modner andebrystene selv og henter gulrøtter fra hagen til direktørboligen utenfor..

Norges beste restaurant ligger i Trondheim

.

Kokkens nødmiddag

.

Det gode fe

Hvileår for Credo

. Jimmy Linus

Slik lager du Credos kalvedans

Dagens Næringsliv AS

Sjefredaktør/Adm.dir Janne Johannessen
Postadresse: Postboks 1182 Sentrum 0107 Oslo
Sentralbord DN 22 00 10 00
Besøksadresse: Christian Krohgs gate 16 0186 Oslo
Kundeservice 21 89 61 00
Tips tips@dn.no

Få tips og siste nyheter om vin fra Merete Bø i vårt nyhetsbrev

Påmelding her
instagram Kundeservice Min side Annonse Arkiv
facebook Personvern Cookies Vilkår RSS

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her.