Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Credo

Credo ligger i en gammel maskinhall på Lilleby..

Et helnorsk festmåltid på stjernerestauranten i Trondheim

Den odde. Skålen Rugle designet av Odd Standard og produsert av Studio Sirkel. – I motsetning til blåste produkter får man ikke gjennomvarmet denne flere ganger gjennom produksjonsprosessen, sier Heidi Skofsrud. Det må derfor sitte på første forsøk.. Foto: Odd Standard/Bellies

Lager glass til Michelin-restauranter av gamle vinflasker og syltetøyglass

.

Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk

Få varsel når vi skriver om
Credo

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
To glade vinnere i Aarhus: Sjefkokk Jonas André Nåvik hos Fagn og sjefkokk Heidi Bjerkan hos Credo, begge Trondheim-restauranter.. Foto: Kristian Ridder-Nielsen

Trondheims første stjernerestauranter: Fagn og Credo fikk hver sin Michelin-stjerne

Heidi Bjerkan, eier av restauranten Credo i Trondheim, lurte på om politiet og Skatteetaten var helt gale da 14 personer troppet opp på den fulle restauranten for å drive tilsyn i flere timer.. Foto: Øystein Lie

Tilsyn ble mareritt for topprestaurant

Hitra, men ikke lenger. Trøndelag er utgangspunkt for noen av klodens beste råvarer. På Credo er en krustade fylt med lettrøkt taskekrabbe fra Hitra..

Slik ble Trondheim Norges nye mathovedstad

Mirakelet på Lade. Eier og kjøkkensjef Heidi Bjerkan serverer blendende og iøynefallende mat, henger moderne kunst over gammel graffiti og griller gjerne ved bordene. Credo modner andebrystene selv og henter gulrøtter fra hagen til direktørboligen utenfor..

Norges beste restaurant ligger i Trondheim

.

Kokkens nødmiddag

.

Det gode fe

Hvileår for Credo

. Jimmy Linus

Slik lager du Credos kalvedans

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.