Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

EAT Forum

.

Eat-gründer Gunhild Stordalen om seg selv som leder: – Ambisjonen er større enn kapasiteten

Gunhild Stordalen åpnet årets EAT Forum med et bakteppe av unge superhelter.. Foto: Johan Lygrell

– Vi må samles for å «fikse» mat

Fremtidens mat. Caleb Harper fra MIT Media Lab talte på Eat Forum tirsdag.. Foto: Johan Lygrell

– Jordbruk er ikke naturlig, det er teknologisk

Få varsel når vi skriver om
EAT Forum

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Bøndene som produserer 80 prosent av maten vår, flykter fra yrket fordi de ikke får endene til å møtes, ifølge bonde og aktivist Ajay Vir Jakhar. Fra venstre: Sunny Verghese, Ajay Vir Jakhar og Thina Margrethe Saltvedt.. Foto: Johan Lygrell

Sitrusbonde og aktivist: – La folk betale det maten faktisk koster

FNs klimasjef Christiana Figueres (tv) og Gunhild Stordalen på Eat Forum 2018.. Foto: Linus Sundahl-Djerf

FNs klimasjef: – Hvis vi ikke adresserer klima på en ordentlig måte, vil vi ikke ha matsikkerhet noe sted

– La oss ikke nøye oss med det som er mindre ille eller litt bedre enn i går, sa Gunhild Stordalen da hun åpnet årets Eat Forum i Globen i Stockholm. Foto:. Johan Lygrell

– La oss ikke nøye oss med det som er mindre ille

– Et kosthold som vil fø på den globale befolkningen, og det på en god måte, er det samme kostholdet som vil bevare kloden vår, sier den nye administrerende direktøren i Eat Foundation, den australske legen og forskeren Alessandro Demaio.. Foto: David B. Torch

– Grunnen heter Gunhild

. Foto: Nina Eirin Rangøy

Ekstra kilo er farligere enn du tror

Kimbal Musk, Tesla-gründer Elon Musks lillebror, mener matproduksjon står foran en revolusjon på linje med 90-tallets internettrevolusjon. Foto: Linus Sundahl-Djerf.

– Mat er det nye internettet

- Italienerne sa den var "fantastico", forteller den nederlandske insektgründeren Kees Aarts om iaskrem der melkefettet var ersstattet med fett fra insekter. Foto: Jonas Lygrell.

Insekter – gourmetmat som skal redde verden

Sammen med Eats Gunhild Stordalen lanserte Peter Bakker tirsdag et storstilt samarbeid med Eat for å få verdens ledende selskaper til å fremskynde arbeidet for et bærekraftig globalt matsystem. Foto: Lise Åserud/. NTB scanpix

– Hvis ikke noe har skjedd innen to år, kast tomater!

Jamie Oliver under EAT Stockholm Food Forum som startet mandag i Stockholm. 
                  Foto: Lise Åserud /. NTB scanpix

– Vi er en nasjon med energidrikker som drivstoff

Tim Lang under EAT Stockholm Food Forum som startet mandag i Stockholm. 
                  Foto: Lise Åserud /. NTB scanpix

- Byer er parasitter

EAT Stockholm Food Forum startet mandag i Stockholm. Gunhild Stordalen og Johan Rockstrøm under pressekonferansen etter åpningen.
                  Foto: Lise Åserud /. NTB scanpix

- I 2050 risikerer vi å ha mer plast enn fisk i havet

.

- Dere er her for å endre livet for ni milliarder

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.