Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Japansk mat

Nordisk sushi. Fiskehandlerdatteren Frida Ronge fra Göteborg er oppvokst med mye fiskemat på middagsbordet. Med sin nye kokebok vil hun gjøre sushi til nordisk husmannskost.. Foto: Malin Fränberg

Hun vil gjøre sushi til husmannskost i Norden

«Norway meet Japan» med laksetartar, lakserogn og majones rullet inn i flambert wagyu, det eksklusive japanske storfekjøttet som er kjent for sin fine fettmarmorering..

Kanpai: Skummende hverdagsmoro

Gull og glitter. Nodee Sky sparer ikke på noe, hverken glamour i interiøret eller eksklusive råvarer..

Restaurant-anmeldelse: Nyrikt og lekkert i Barcode

Få varsel når vi skriver om
Japansk mat

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Ti gjester ved bardisken er publikum til kokkens elegante sushishow hver kveld på Omakase..

Restaurantanmeldelse: Oslos nyeste Michelinrestaurant

Moderne vertshus. Kjøkkenet på Genki strekker seg langs hele restaurantens langvegg..

Restaurantanmeldelse: – Dette var veldig godt. Men jeg føler meg litt lurt økonomisk

Scenearbeider. José Cerdá beskriver det å lage mat til seks gjester som å stå på en scene. – I starten hadde vi flere plasser, men seks er perfekt fordi jeg kan kommunisere med alle, sier han..  

José drømmer om sushi

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.