Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Meksikansk mat

Tacofredag. Jeg er villig til å la fredagen bli viet til taco så lenge den blir laget og spist utendørs..

Quesadilla på primus – perfekt turmat

Høytid. Taco med langtidsstekt høyrygg, tomatsalsa og guacamole..

Den beste tacoen består av få, men rene smaker

Tradisjonell. «God hjemmelaget mat er vanligvis bedre enn restaurantmat», skriver Gabriela Cámara i sin nye kokebok. Mens en ny generasjon mannlige latinamerikanske kokker har konkurrert om å være mest mulig nyvinnende, tar Cámara nesten alltid utgangspunkt i tradisjonelle retter.. Foto: Alanna Hale

Hun revolusjonerte meksikansk mat

Få varsel når vi skriver om
Meksikansk mat

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Quesadilla med konfitert svinekjøtt på Agave Mexican..

Agave stiller sulten

Meksikanske Coyos uteservering på Sørenga er det første spisestedet som får sol.. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Sterke farger og gode smaker på Coyo

Havner i skyggen. Den store uteterrassen som lå foran veggmaleriet er revet, og frem til parkeringsplassene i Thorvald Meyers gate blir borte, er det bare noen få uteplasser til rådighet.. Foto: Camilla Jensen

Tiden har gått fra Mucho Mas

1. Langsom hurtigmat. Cochinita pibil er langstekt svineklassiker. 2. Riktig teknikk. Henrik J. Henriksen demonstrerer korrekt taco-teknikk: Fremoverlent og hodet på skakke..

Taco som smaker Mexico

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.