Hun revolusjonerte meksikansk mat

Tekst

Vil du få varsel hver gang Andreas Viestad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Kokken Gabriela Cámaras oppskrifter er praktiske, ujålete og med politiske undertoner.

Tradisjonell. «God hjemmelaget mat er vanligvis bedre enn restaurantmat», skriver Gabriela Cámara i sin nye kokebok. Mens en ny generasjon mannlige latinamerikanske kokker har konkurrert om å være mest mulig nyvinnende, tar Cámara nesten alltid utgangspunkt i tradisjonelle retter.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner