Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Mitt Matminne

Krevende kake. Gâteau St. Honoré er oppkalt etter bakernes skytshelgen, og krever at konditoren mestrer nesten alle fagets teknikker..

Denne kaken er så vanskelig at selv erfarne kokker sliter

Jordnær luksus. Bønner og hummer er en uvanlig kombinasjon, mens maker fantastisk godt..

Hummercassoulet: Tre dagers ferd mot total matlykke

Sildelykke. Aron Mørch Eskeland har reist land og strand rundt med sin far, selveste Sildakongen, gjennom hele barndommen. Øyvind Hjelle lager sild til ham på en måte han aldri før har smakt..

Rapper og talkshowvert Aron Eskeland: – Silden er havets bling!

Få varsel når vi skriver om
Mitt Matminne

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Pastavekkelse. Først da Kristian Lambrechts fikk jobb på den italienske restauranten Trattoria Popolare i Oslo, oppdaget han hvordan pasta carbonara egentlig skal lages.. Foto: Sigurd Fandango

Da kokken smakte en ordentlig pasta carbonara, var det ingen vei tilbake

Forarbeid. Hemmeligheten bak en vellykket middag med røkt kolje er ekstra gode råvarer og mest mulig forarbeid så den ferdige maten kan serveres rykende varm, ifølge kokk Øyvind Hjelle, som anretter Julie Ilona Balas’ barndomsfavoritt på kjøkkenet hennes..

Først i voksen alder fikk hun vite hva yndlingsretten fra barndommen besto av

Nye takter. I alle år har Annechen Bahr Bugge har laget Kylling Marengo til egen familie slik hennes mor laget den på 1970-tallet. Øyvind Hjelle gir den klassiske retten en ny vri..

Denne retten inneholder alt som var nytt og eksotisk på 1970-tallet

Oppskriftshjelp. Oppskriften komiker Thomas Giertsens mor brukte til å lage en av hans favorittretter i barndommen er gått tapt. Øyvind Hjelle gjenskaper røkt kylling med franske smaker..

Thomas Giertsens jakt på barndommens favorittrett

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.