I morgen kan du skaffe deg disse lekre boblene

Tekst
67 modne og ferske champagner kommer til Vinmonopolets syv spesialbutikker i morgen. Foto: Sigurd Fandango

67 modne og ferske champagner kommer til Vinmonopolets syv spesialbutikker i morgen. Foto: Sigurd Fandango

Når Vinmonopolets syv spesialbutikker åpner dørene i morgen er det med påfyll av 67 ferske og modne champagner.

2014-årgangen av tyske viner er hovedattraksjonen i Vinmonopolets april-slipp i de syv spesialbutikkene, men det er en nesten like imponerende samling av toppviner fra Champagne som venter på den som vil sikre seg drikke til nasjonaldagen om en drøy måned.

Blant toppvinene fra Champagne er det en god blanding av modne viner som tidligere har vært inne i hyllene fra blant annet Pol Roger, Henriot og Lanson - samt ferske viner fra mindre hus som Lilbert, Guiborat og Pierre Peters. Det kommer også flere flasker i store formater.

For hele listen over hvilke viner som blir lansert i de syv spesialbutikkene, se Vinmonopolet.no.

De syv spesialbutikkene er: Aker brygge og CC Vest i Oslo, Valkendorffsgate i Bergen, Valentinlyst i Trondheim, Sandnes Sentrum, Hamar og Sandefjord.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk