I morgen kan du skaffe deg disse lekre boblene

Tekst
67 modne og ferske champagner kommer til Vinmonopolets syv spesialbutikker i morgen. Foto: Sigurd Fandango

67 modne og ferske champagner kommer til Vinmonopolets syv spesialbutikker i morgen. Foto: Sigurd Fandango

Når Vinmonopolets syv spesialbutikker åpner dørene i morgen er det med påfyll av 67 ferske og modne champagner.

2014-årgangen av tyske viner er hovedattraksjonen i Vinmonopolets april-slipp i de syv spesialbutikkene, men det er en nesten like imponerende samling av toppviner fra Champagne som venter på den som vil sikre seg drikke til nasjonaldagen om en drøy måned.

Blant toppvinene fra Champagne er det en god blanding av modne viner som tidligere har vært inne i hyllene fra blant annet Pol Roger, Henriot og Lanson - samt ferske viner fra mindre hus som Lilbert, Guiborat og Pierre Peters. Det kommer også flere flasker i store formater.

For hele listen over hvilke viner som blir lansert i de syv spesialbutikkene, se Vinmonopolet.no.

De syv spesialbutikkene er: Aker brygge og CC Vest i Oslo, Valkendorffsgate i Bergen, Valentinlyst i Trondheim, Sandnes Sentrum, Hamar og Sandefjord.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner