Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Polets modne Bordeaux-nyheter

Tekst
Nå kan man fylle opp vinkjelleren med moden vin fra Bordeaux. Foto:

Nå kan man fylle opp vinkjelleren med moden vin fra Bordeaux. Foto:

Nå finnes en mengde modne gode kjøp fra Bordeaux i Polets bestillingsliste.

Det er ikke ofte det lanseres modne viner fra Bordeaux i polets bestillingsutvalg. Vanligvis er det kun de ferskeste årgangene som er å finne. I mars ble det imidlertid sluppet Bordeaux-vin fra toppår som 1990, samt tidlig modne årganger som 2004, 2006, 2007 og 2008. Dette er viner som kan nytes nå, og som ikke krever både kjellerplass og en stor dose tålmodighet. Er man rask kan man til og med få vin i hus til påske, tidsnok til å akkompagnere lammelåret.

Her er auksjonslisten fra Bagatelles vinkjeller 

I tillegg kommer flere viner i ypperlige lagringsårganger som 2005, 2009 og 2010. Da gjerne fra de mindre berømte slottene, noe som gjør at vinene har en rimeligere pris. Det gjør flere av dem til gode kjøp fra en ellers kostbar vinregion.

Her er de beste mars-nyhetene

Dette drakk de på Stortinget for 150 år siden

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.