27.02.2020 Den er stor, stygg, skadelig – og svært smakfull Kokk Øyvind Hjelle viser hvordan vi best utnytter kongekrabben – en av havbunnens deiligste inntrengere.
20.02.2020 Disse delikatessene plukker du best selv Gummistøvler, bøtte og spade er alt du trenger for å lage Sjømatskolens beste skjelloppskrifter.
13.02.2020 Ingen fiskeslag har vært sett på som mer hellig Øyvind Hjelles oppskrifter med fisken hvis navn må være unevnt.
06.02.2020 Føling i fjæra med Sjømatskolen Når de største skattene er plukket, ligger noen av stjernerestaurantenes favoritter fortsatt igjen på bunnen.
30.01.2020 Smak blir ikke bedre Hils på kokkefavoritten sjøkreps – og få Sjømatskolens Øyvind Hjelles beste krepsetips.
23.01.2020 Ny matspalte i D2 I Sjømatskolen med Øyvind Hjelle lærer du å bruke absolutt alt på fisken.