Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Åpent hus. Skål av Ragnhild Wik, vase av Guri Sandvik, keramikkfat av Ann Kristin Einarsen, vase på stett fra Frama. Bordet er laget av Kirsten Visdal.

Åpent hus. Skål av Ragnhild Wik, vase av Guri Sandvik, keramikkfat av Ann Kristin Einarsen, vase på stett fra Frama. Bordet er laget av Kirsten Visdal.

Oslo Design Fair åpner dørene for publikum

Tekst

Vil du få varsel hver gang Line Blikstad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

For første gang noensinne.

– Fra en ren gave- og interiørmesse til en bredere messe for design- og interiørbransjen.

Slik beskriver kreativ leder Grete Sivertsen Oslo Design Fair. For første gang noensinne åpner Norges største design- og interiørmesse også dørene for publikum – som kan se utstillinger, møte produsenter og designere, sjekke ut nye produkter og ta del i det faglige programmet.

Fakta: Oslo Design Fair

Norges største innkjøpsmesse og møteplass for design- og interiørbransjen

Arrangeres 29. august–1. september.

Åpen publikumsdag 1. september.

oslodesignfair.no

Nytt i år er en egen møbeldel med en rekke nye utstillere.

– Disse produsentene har sittet på gjerdet og ventet på hverandre, og nå var viljen der til å satse på Oslo Design Fair og bidra til at messen blir enda mer proff og relevant, sier Sivertsen.

– Norge er så lite at vi må stå sammen for å få til noe, og jeg er superglad for at sterke aktører som Hay, &tradition, Fredericia, Fogia, og Menu vil være med på å endre messen.

Det japanske møbelmerket Ariake lanseres for første gang i Norge – og viser blant annet nyheter fra Anderssen&Voll. Den norske designduoen står også bak årets kafé, der restauranten Happolati serverer mat.

– Ambisjonen er å løfte oss for hver messe og levere på internasjonalt nivå, sier Sivertsen.

– For å bli enda tydeligere vil Oslo Design Fair kun arrangeres på høsten, og konsentrere seg om møbler og nyheter. Vi ønsker også å knytte flere aktører og events opp mot messen – som møbelmessene i Stockholm, Paris, London og Milano.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.