Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Brun høst

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
stylist

Denne sesongen skal det fråtses i fargene fra tidlig 1970-talls-tapeter.

Brunt er en av verdens mest vanlige farger. Den er overalt – i skogen, i ørkenen, på fjellet og på havbunnen. Den preger i stor grad jordens utallige varianter av hus og hjem, og finnes i nyanser fra mørk til lys på hud, flekker og pels hos folk og fe.

Fakta: No 3 – Bruntoner

JAKKE OG BUKSE: H&M Studio

GENSER: Tom Wood

PLEDD: Privat

Denne høsten er i ferd med å bli enda brunere enn vanlig, nå som motedesignerne har bestemt at fargen jekkes opp fra vanlig til trendy. Alt fra dyp konjakk og sjokoladebrunt, til nyanser som lener mot kamel og sennepsgult, er å se i designernes herrekolleksjoner.

I tråd med det generelle trendbildet er to–tre jakker over hverandre langt fra for mye. Det ideelle er om jakkene er i varierende lengde og materiale, én i ull, én i skinn, og én i fuskepels, i forskjellige toner av brunt.

En enkeltspent brun dress i grov eller fin ull er også verd å vurdere, gjerne med slips og andre detaljer i samme farge. Dette har bakmennene- og kvinnene hos både Fendi, Giorgio Armani, Berluti, Gucci, Ermenegildo Zegna og Christian Dior tenkt var en god måte å møte høsten 2018 på.

Styling: Sunniva Hartgen-Sverdrup (Pudder Agency) / Hår: Pål Berdahl (Style Management) / Makeup: Marthe Hesvik Norheim (Style Management) / Modell: Milo (Heartbreak Management)

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.