Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Arkitekturstudenten bygger opp antrekkene sine lag for lag

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Rikke Sandbugt elsker maksimalisme.

– Det var nok da jeg startet på Krabbesholm i København at jeg begynte å tørre å skille meg ut, sier Rikke Sandbugt (26).

– Jeg følte vel en trygghet, både i meg selv og på studiet, som skinte igjennom. Kanskje er det sent å oppleve i en alder av 20?

Hun har peilet seg inn på arkitekturstudiet. Der forholder hun seg daglig til malerier, tekster om komposisjon og farge, linjer i bygg og ulike materialers tekstur.

Fakta: Rikke Sandbugt

Arkitekturstudent

Stiltips: Vent heller og spar til ting! Da setter man pris på det lenger.

– Det har absolutt en innvirkning på hvordan jeg kler meg. Fargekombinasjoner jeg bruker i arbeider på skolen, hentes opp igjen i klesvalgene mine og vice versa, sier hun.

– Jeg er generelt opptatt av komposisjon, enten det gjelder plassering av diverse brukskunst eller sammensetning av klesplagg. Jeg elsker å sette sammen ting på nye måter.

Blomstermønstre får gjerne selskap av både ruter og striper. Farge på farge og lag på lag får alltid tommel opp fra Sandbugt.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

– Og glitter! Jeg elsker glitter. Det er veldig sjelden jeg ikke har på meg noe glinsende i en eller annen form. Jeg har omtrent 10.000 glitterskjerf, altfor mange hårbøyler, klyper, og klemmer med glitter eller diamanter på. Det har etter hvert blitt et ganske solid lager av accessoirer.

Her har hun på seg sneakers fra Asics, kjole fra Ganni, genser fra H&M Trend, Lilac-genser fra F5, vintagebukser, Prada-veske – og selvlagde øredobber.

– Personligheten min er nok ikke superfeminin, men jeg er utrolig glad i typisk jentete pynteting.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.