Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Ida Blad - Harley Davidson Night Train -

Ida Blad - Harley Davidson Night Train -

– Harley er ikke for pyser

Tekst

Vil du få varsel hver gang Karl Eirik Haug publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Softtail Night Train er ikke et smykke Ingunn Marie Blad pynter seg med.

Mens LiveWire er navnet på Harley-Davidsons elektriske nyhet, har merket også tradisjon for å gi de bensindrevne modellene sine småtøffe navn. Softtail Night Train er natteravnen til Ingunn Marie Blad (26) fra Billingstad i Asker.

Hvilken kjent person ligner din Harley på?

En amasone fra den greske mytologien. Amasonene var kvinnelige krigere, og de brukte hester som fremkomstmiddel. Amasonene var tøffe og selvstendige kvinner, og det er jeg også når jeg rir på jernhesten.

Hvordan vil du som er kokk beskrive Harley som matrett?

Jo, jeg elsker taco, som kan fremstå like forskjellige som en Harley. Både taco og Harley har mengder av tilbehør å velge i, så hvordan tacoen til slutt smaker, eller hvordan en Harley ser ut, er opp til deg.

Hvor smakfull kan en Harley bli?

En Harley kan bygges så sofistikert at du knapt tør bruke den, men da skjønner jeg ikke vitsen. Det viktigste er at sykkelen gjenspeiler min stil og hvem jeg er, og at jeg kan bruke den overalt.

Fakta:

2016 Harley-Davidson Softtail Night Train (2002)

Navnet Night Train referer til at den rett og slett er helsort?

Ja, en Harley er ikke for pyser. Jeg synes sykkelen min ser tøff ut, og den er kanskje litt utypisk for jenter på 26 år. For meg er ikke Harleyen et smykke jeg pynter meg med, men hobby, kompis og fremkomstmiddel.

Hvordan kommenterer mc-venner kjørestilen din?

Jeg tror de som jeg kjører tur med, opplever meg som uredd, flink og ansvarsfull. Men de har også sagt at det er godt jeg kjører Harley og ikke en racingsykkel.

Føler du deg yngre eller mer voksen på Harley?

Ingen av delene. Jeg føler meg som 26, og er akkurat der jeg skal være i livet!

Må man ha tatoveringer for å kjøre Harley?

Nei, det må man ikke. Må man ha dress for å jobbe på kontor? Mange har tatoveringer, men det er ikke nødvendigvis fordi de kjører Harley.

Hva slags folk kjører Harley?

Alle samfunnslag. Det er sykkelinteressen som binder oss sammen, ikke hva vi driver med på jobb.

Hvilke opplevelser gir Harley som du ellers aldri ville rotet deg opp i?

Mc-venninnene mine og jeg blir spurt om å kjøre gutter i utdrikningslag, kjøre bryllupskortesjer og annet hvor vi benyttes som blikkfang.

Hva slags bilister får du mest respekt for i trafikken?

De som klarer å sitte i kø uten å taste på mobilen, de som legger seg inn til siden og gir plass når de ser meg komme og de som viser forståelse for at jeg tross alt er en myk trafikant.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.