Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Maks kos. Konditor Åshild Lerbak foretrekker et kakebord i julen med søtsakene hun selv liker best, og unngår syv tørre slag.

Maks kos. Konditor Åshild Lerbak foretrekker et kakebord i julen med søtsakene hun selv liker best, og unngår syv tørre slag.

Konditorens beste søtsaker til jul

Tekst

Vil du få varsel hver gang Liz Buer publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Trysil

– Lag de søte julesakene du liker best, sier landslagskonditor Åshild Lerbak (25).

Et grålig lys faller inn de mange stuevinduene i et stort hus langt inne i Trysils skoger. Snøfallet lar vente på seg. Blir det hvit jul?

Åshild Lerbak (25) skjenker opp en kopp rykende, mørk gløgg med dyp smak av rødvin, brunt sukker, appelsinskall, kanel, nellik og stjerneanis.