Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Grotto-gutta. Eier Alexander Kloster-Jensen (fra venstre), kokk Joel Weidl og medeier og daglig leder Sebastian Blomstrøm ved langbordet. – Det er ingen liten ting å gjøre om en garasje til en fullt fungerende restaurant, sier Kloster-Jensen.

Grotto-gutta. Eier Alexander Kloster-Jensen (fra venstre), kokk Joel Weidl og medeier og daglig leder Sebastian Blomstrøm ved langbordet. – Det er ingen liten ting å gjøre om en garasje til en fullt fungerende restaurant, sier Kloster-Jensen.

En skakk garasje er blitt hovedstadens nye bistrofavoritt

Tekst

Vil du få varsel hver gang Anna Skavlan publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

På Grotto spiser du som i Paris.

Det er rett før jul, og en beskjeden bistro i en snodig garasje i et ellers restaurantfattig nabolag, oppleves som det eneste riktige stedet å være.

Der borte sitter en journalist, gnisser albuer med en norsk skuespiller og regissør som egentlig ikke hadde reservasjon – han hadde booket til feil dato, men klarte likevel å få plass ved et av de små bordene.