Saker om: Uteliv – Musikkbransjen kan føles som en utkledningsfest iblant Det arkitektoniske Oslo-ikonet fra 1959 er restaurert for en milliard kroner Nå fortelles historien om et av Oslos mest legendariske utesteder Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Profilert utelivskonge i alvorlig pengeskvis – tvunget til å selge unna eiendeler i «dødens marked» Han er mikrobryggernes gudfar 25 retter du må spise i Oslo Eksklusiv vinklubb inngår samarbeid med Oslo-restaurant Champagneøya | Mykonos er blitt kjendisenes og de rikes ferieøy Vil slå en av Norges største vinbarer konkurs D2s guide til Bergen 101 grunner til å elske Oslo Maja Hattvang: Hvorfor irriterer jeg meg over strikking? Regningsbunken vokser – nå kvitter utelivskonsernet Flott Gjort seg med luksusrestaurant Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende Tradisjonsrike «Lompa» konkurs – igjen Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland» Horgan's konkurs etter 32 år: – Nedstengningen kostet bransjen grusomme summer Partytoppen er tilbake De fleste sitter foran bardisken. Dette er historien om dem som står bak Avholdsmannen Karl-Otto Bauer har gjort restaurant Lorry til et av landets mest kjente vannhull – Flere har sagt at det ser ut som baren har vært her alltid 30 skakke timer på Solli plass: Vi testet ut Oslos gjenfødte festkvartal Pizza & Kina Expressen er konkurs etter nesten 40 år: – Hele greia er bare trist Tilskuerne har større skyld i hendelsen enn Antonsen selv, mener ekstremisme-ekspert. Eh, nei. Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje Utestedet Champagneria på Frogner i Oslo er konkurs: – Mye oppoverbakke de siste årene Gammel rocker med doktorgrad fra NTNU nerder om friluftslivet To nordmenn gjør suksess med vinbar i København Hvor ble det av alle svenskene? Han blir kalt gudfaren for norsk standup Amanda Selven (24) fikk over 40 henvendelser på Facebook-innlegg om sommerjobb Heftig budkrig for å sikre seg ansatte: – En ond spiral Hun snublet inn bak bardisken Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut På toppen av hotellbransjen: – Jeg føler meg litt unorsk Utelivsmoten fra årene rundt finanskrisen i 2008 er tilbake Livsnyterne savnet en møteplass for mat-, vin- og musikkinteresserte. Så de laget sin egen Begynte å jobbe som 12-åring: Nå åpner han sin fjerde bar – Den første jeg noen gang kastet ut fra en bar, var faren min Tung vinsatsing i den tidligere amerikanske ambassaden Full feiring på Michaels etter gjenåpningen Sjeføkonom: – Det blir mye optimisme utover våren. Og glede er litt undervurdert i økonomifaget Pubeiere fortviler over meterkravet: – Dette er merkelige greier Satser stort på Oslos uteliv: – Vi går ut på en helt annen måte enn før Nabolagsrestauranten er et venneprosjekt som hedrer avdød kokk Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Utelivskjemper trekker tilbake permitteringsvarsel: – En gledelig nyhet å gi våre ansatte, men med bismak Hotell- og utelivsaktører fortviler, men på Beitostølen er det full fest: – Jeg synes regjeringen leverer Regjeringen stenger kranene: – Fytterakkern. Nå ble det svart, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig
Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende
Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje
DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut
Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg
Utelivskjemper trekker tilbake permitteringsvarsel: – En gledelig nyhet å gi våre ansatte, men med bismak
Hotell- og utelivsaktører fortviler, men på Beitostølen er det full fest: – Jeg synes regjeringen leverer