Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Restetaco. Potetlefse, agurk, syltet eller sur agurk, peanøtter – og ribberester.

Restetaco. Potetlefse, agurk, syltet eller sur agurk, peanøtter – og ribberester.

Slik bruker du ribberestene

Tekst

Vil du få varsel hver gang Liz Buer publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Tore Namstad byr på vinterens deiligste trøste-taco.

Da datteren til Tore Namstad, de norske rockekokkenes urfar, endelig kom hjem etter lange opphold i London og Paris, og det hadde vært jul, spurte han hva hun ville ha å spise.

– Hun svarte: Ribbefett og lefse, sier Namstad.

Restauranteieren, og ifølge seg selv «bytryne» i Oslo, står ved den dampende ribbegryten og rører inn et par spiseskjeer dijonsennep så den tykner.