D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Krydder

Damn. Saftig, smaksintenst, røyket svinekjøtt er helt tøysete godt..

Slik lager du spareribs på amerikansk vis

Tidkrevende. Lammecarré, marinert to ganger og stekt i både panne og ovn, er en av rettene kjøkkensjefen på The Pink Elephant er spesielt stolt av. Tilberedningen tar litt tid, men resultatet er verdt det..

– Du kan godt bare steke kebaben i panne

Juledrikk. Hjemmelaget chai-te og golden milk er gode drikker i førjulstiden..

Slik lager du trenddrikken Golden Milk

Få varsel når vi skriver om
Krydder

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
. Foto: Here Design

Hvert krydder har fått sitt mønster

Sri Lanka forbyr all annen kanel enn sin egen ekte ceylonkanel. Bildet viser en bunt ceylonkanel klargjort for salg på et marked i Hikkaduwa-regionen i Sri Lanka.. Foto: Lakruwan Wanniarachchi/AFP photo/NTB scanpix

Landet forbyr «juksekanel» som er nesten enerådende i Norge

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.