Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Barn ingen hindring

Tekst
Foto: Souraya  Hassan

Foto: Souraya Hassan

Kid & Coe er en slags Airbnb for barnefamilier, men denne nettsiden er langt fra åpen for alle som vil leie ut hjemmet sitt.

– Vår idé handler ikke bare om familievennlighet, det handler like mye om design, forklarer Zoie Kingsbery Coe (37), New York-kvinnen som startet Kids & Coe ifjor.

– Jeg mener ikke design som i snobbete, men som i «hvor er de interessante leilighetene hvor man skjønner at de som bor der har tenkt litt», understreker hun.

Som reisende tobarnsmamma, businessmanager og turnéfruen til britiske dj Sasha, var Coe lut lei av å aldri føle seg hjemme når hun var borte. Hun forteller at hun ville presentere en enklere måte å finne et kuratert utvalg av flotte familieleiligheter på nett.

Foto: Souraya  Hassan

Foto: Souraya Hassan

Flere av hjemmene som tilbys via nettsiden er små og koselige, uten nødvendigvis å ha heftige baderomslysekroner eller sommerfuglmalerier av Simon Birch på stueveggene. Likevel, for den voksne delen av jetsett-familien, finnes flust av dem som åpner dørene til Eames-stoler, gulv til takvinduer, antilopehoder på veggene og – på en av de kalkhvite Hellas-eiendommene, det som ifølge reisemagasinet Condè Nast er «et av verdens fem mest sexy utebasseng».

Hver eneste av Kid & Coes 382 hjem, med en gjennomsnittspris på 2800 kroner natten, har fått besøk av en profesjonell fotograf, og nettsiden, med sin midtstilte tekst og korte og informative «What We Love»-liste presentert i kulepunkter, minner mest om et interiørmagasin.

– Vi har åpnet for muligheten til å bruke nettsiden som en slags inspirasjon, eller planlegger, nesten som et vakkert glossy redaksjonelt produkt, som man kan kikke på, i påvente av neste skoleferie.

kidandcoe.com

Les mer fra D2 her.

Les også:

Steingodt

Dropper milliardkrav

Sender ferske jurister ut på «lån»(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.