Kle deg i plast i vår

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det foreslår motehus som Chanel, Balmain og Calvin Klein.

Regnjakke: Zara. Veske: Cult Gaia / YME. Jakke: Vintage, Marita Brukthandel. Kjole: Ioanna Kourbela. Strømpebukse: Wolford.

Regnjakke: Zara. Veske: Cult Gaia / YME. Jakke: Vintage, Marita Brukthandel. Kjole: Ioanna Kourbela. Strømpebukse: Wolford.

Vårens trender
Nº 3 Plast

Plasten fikk sitt gjennombrudd for i overkant av 100 år siden, revolusjonerte verden fullstendig og er allestedsnærværende. Til og med inne i sjødyr langs Norges kyst, har det vist seg. Samtidig har motebransjen valgt å omfavne materialet.

I utgangspunktet virker det kanskje ikke forlokkende å ønske plast velkommen inn i garderoben – eller muligens bare i form av en regnjakke eller en sydvest. Men motedesignerne ønsker som vanlig at du skal stikke tåen utenfor de vante rammene.

Chanel foreslår lårhøye gjennomsiktige plaststøvletter. Calvin Klein løfter frem knallfargede kjoler i materialer som minner om søppelsekker. Balmain vil se deg i trenchcoat i plast, plastkjole og plastsko samtidig. Alt helt gjennomsiktig.

For den som ikke vil ha kroppen på utstilling i en slik grad, finnes det likevel håp: Céline har lansert en veske som er klin lik en gjennomsiktig plastpose, og den er umiddelbart blitt motefolkets favoritt. Den vesle logoen på posen gjør imidlertid at prisen blir en del stivere enn handleposen fra mat­butikken.

* (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner