Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Matløft i fjellheimen: – De urbane gjestene forventer mer

Tekst

Vil du få varsel hver gang Thomas T. Kleiven publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Noe har skjedd med maten vi spiser til fjells. Folk vil ikke ha pølser, de vil ha luksus à la carte.

Pellestova har utviklet seg fra et skralt grisehus til en arena for store matopplevelser. Her er en suppe med rotgrønnsaker.

Pellestova har utviklet seg fra et skralt grisehus til en arena for store matopplevelser. Her er en suppe med rotgrønnsaker.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner