Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Bare prøv deg. – Du får ikke til dette hjemme, sier ZZ Pizzas baker Aleksander Johansen, som har utviklet en egen deig basert på villgjær fra siderproduksjonen i pizzerialokalene.

Bare prøv deg. – Du får ikke til dette hjemme, sier ZZ Pizzas baker Aleksander Johansen, som har utviklet en egen deig basert på villgjær fra siderproduksjonen i pizzerialokalene.

Slik ble Norge en nasjon av pizzakokker

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Tar kjærligheten til gjærdeig, saus og smeltet ost til et nytt nivå.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner