Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

TRANEDANNENDE. Tranens interiør er blitt varmere og mer imøtekommende. Det samme har menyen. Foto: Luca Kleve-Ruud
TRANEDANNENDE. Tranens interiør er blitt varmere og mer imøtekommende. Det samme har menyen. Foto: Luca Kleve-Ruud les mer

Restauranter

Tranen blir pizzarestaurant

Tranen legger ned. Når dørene åpner igjen blir restarauranten til Lofthus Samvirkelags tredje pizzarestaurant.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Lørdag 30. mai holder restaurant Tranen åpent for siste gang. Når stedet åpner igjen, sannsynligvis i september, blir det pizzarestaurant i regi av Lofthus Samvirkelag L/L  i de tradisjonsrike lokalene.

- Selv om vi har hatt godt besøk, har vi ikke greid å få til økonomien der. Tranen er et veldig stort hus, og vi har hatt større kostnader enn inntjening, sier Øyvind Lofthus, daglig leder i Åpent Bakeri  som har drevet Tranen.

- Vi må rett og slett gjøre det vi kan. Vi er bakere; å være restauratør er et eget fag, sier han om beslutningen om å gjøre restauranten om til den tredje filialen av Åpent Bakeris pizzakonsept "Lofthus Samvirkelag.

- Vi vurderer et dagkonsept på toppen av det. Men akkurat nå kan vi ikke si akkurat hvordan det blir, sier Lofthus.

Stengningen kommer en måned før opprinnelig planlagt, da en rekke av de ansatte har fått tilbud om jobber andre steder. Å ansette nye krefter for å jobbe i en måned før stedet uansett skulle stenge for sommeren ble vanskelig, forteller Lofthus.

 

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her

 

 

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Mat Restauranter
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Har du fått med deg disse matvideoene?