Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Isklem. Kitty Travers «La Grotta Ices» er guiden for den som vil ha en middelvei mellom hyperteknisk og intuitiv iskremlaging. Ofte kombinerer Travers ulike istyper i én og samme skål – her klementingranita i selskap med fløteis med bergamot og lett vispet fløte.

Isklem. Kitty Travers «La Grotta Ices» er guiden for den som vil ha en middelvei mellom hyperteknisk og intuitiv iskremlaging. Ofte kombinerer Travers ulike istyper i én og samme skål – her klementingranita i selskap med fløteis med bergamot og lett vispet fløte.

Slik har du aldri smakt iskrem før

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Britiske Kitty Travers er den uoffisielle gudinnen av iskrem.

Jeg husker fortsatt min første munnfull av Kitty Travers’ iskrem. Den håndskrevne etiketten leste «Leafy Blackcurrant», og med en skje av den kremete, mørkelilla isen skyllet et hav av minner innover meg: varme solbær i juli, klissete, blåflekkete barnehender, den eteriske duften av bladene.

Det er denne formen for magi Travers bedriver.