Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Hverdagsmåltid. Soupe au pistou er det ultimate hverdags-måltidet, foranderlig etter sesong og forholdsvis ukomplisert å tilberede.

Hverdagsmåltid. Soupe au pistou er det ultimate hverdags-måltidet, foranderlig etter sesong og forholdsvis ukomplisert å tilberede.

Denne er perfekt som sololunsj

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

I «Honey From a Weed» nedtegner reise- og kokebokforfatter Patience Gray det intime forholdet mellom mat, menneske og natur i etterkrigstiden.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner