Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Hverdagsmåltid. Soupe au pistou er det ultimate hverdags-måltidet, foranderlig etter sesong og forholdsvis ukomplisert å tilberede.

Hverdagsmåltid. Soupe au pistou er det ultimate hverdags-måltidet, foranderlig etter sesong og forholdsvis ukomplisert å tilberede.

Denne er perfekt som sololunsj

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

I «Honey From a Weed» nedtegner reise- og kokebokforfatter Patience Gray det intime forholdet mellom mat, menneske og natur i etterkrigstiden.

Den banebrytende og kompromissløse Patience Gray (1917–2005) gjorde stor karriere i London på 1940- og 1950-tallet, som grafisk designer, illustratør, journalist og redaktør.

Da hun traff sitt livs kjærlighet, den belgiske skulptøren Norman Mommens, forlot hun det hun selv kalte et konsumrettet liv hjemme i Storbritannia, til fordel for en provisorisk tilværelse på landsiden i Frankrike, Hellas, Italia og Spania.