Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Hverdagsmåltid. Soupe au pistou er det ultimate hverdags-måltidet, foranderlig etter sesong og forholdsvis ukomplisert å tilberede.

Hverdagsmåltid. Soupe au pistou er det ultimate hverdags-måltidet, foranderlig etter sesong og forholdsvis ukomplisert å tilberede.

Denne er perfekt som sololunsj

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

I «Honey From a Weed» nedtegner reise- og kokebokforfatter Patience Gray det intime forholdet mellom mat, menneske og natur i etterkrigstiden.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner