Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kritikerrost Oslo-restaurant stenger dørene

Tekst
God deal. En dæsj Cuba, en dose fabrikk, en klype budoar, raus service og super mat er Otro Lios oppskrift. Foto: Luca Kleve-Ruud

God deal. En dæsj Cuba, en dose fabrikk, en klype budoar, raus service og super mat er Otro Lios oppskrift. Foto: Luca Kleve-Ruud

– Vi har ikke truffet markedet godt nok med vårt konsept på Majorstuen, sier daglig leder på Otro Lío, Kitty Knutzen.

Otro Lío har siste dag med normal drift allerede førstkommende lørdag, 19. mars. Ønsker man å få med seg et fargerikt måltid med tilhørende cocktailmeny før restauranten i Vibes gate stenger, må man skynde seg. Restauranten fikk 25 poeng av DNs anmeldere i desember.

Les anmeldelsen av Otro Lío her.

Otro Lío åpnet i mai ifjor som en forlenget og litt forfinet søsterrestaurant på Oslo vest av Bon Lío, det latino-inspirerte spisestedet med de mange små rettene og en langt over gjennomsnittlig kompetent drinkmikser bak baren på Fredensborg.

– På tross av strålende anmeldelser og ellers gode tilbakemeldinger, ble det ikke like mange gjester som vi bør ha for å drive videre med vårt ambisjonsnivå. Det har vært fullt i helgene, men i ukedagene har det vært rolig, forteller Knutzen.

Leiekontrakten går ut 1. juni, og i april og mai har Otro Lío åpent for lukkede selskaper.

Ett sted

Moderrestauranten Bon Lío har vært en suksess og stort sett hatt fulle hus hver dag siden stedet åpnet med sin moderne spanske gastrobar-profil i desember 2013. Bak står eierne Kitty Knutzen, som er daglig leder, og kjøkkensjef Cato Wara.

– Nå åpner vi Bon Lío igjen på torsdag etter å ha vært stengt i tre måneder, blant annet på grunn av oppussing. Her styrker vi teamet og hever ambisjonsnivået, sier Knutzen.

– Vi elsker tross alt å drive restaurant og satser på fulle hus frem mot sommeren.

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.