Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Avalon har et anstrøk av italiensk 60-talls-chic – med lyse terrazzofliser på gulvet og spinkle retrorekkverk langs trappen og mesaninen.

Avalon har et anstrøk av italiensk 60-talls-chic – med lyse terrazzofliser på gulvet og spinkle retrorekkverk langs trappen og mesaninen.

Mikael Svensson gjør selv salaten magisk i sitt nye brasseri Avalon i Vika

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Flere av rettene på Avalons meny har potensial til å bli kultretter.

– Den fisken …! mumlet jeg. På veien hjem, og for meg selv senere. Når var sist gang jeg ble så henført av et stykke fisk?

På Vulkan i Oslo driver Mikael Svensson Michelinrestauranten Kontrast. Med brasseriet Avalon i Via Vika sikter han på enklere, men like god mat – og synergieffekter med fine dining-restauranten.