Saker om: Mikael Svensson Mikael Svensson gjør selv salaten magisk i sitt nye brasseri Avalon i Vika Kontrast: På sitt høyeste nivå akkurat nå Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Få varsel når vi skriver omMikael Svensson Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Slik lager michelinkokken stjerneretter av brødrestene Restaurantanmeldelse: Full pakke på Kontrast – De skal bli helt svarte – Du kan sylte hva du vil – Sopp blir bedre jo lenger den står på glass – Dropp ketchupen på pølsene Slik fermenterer du plommer – og slik bruker du dem på pizza Ny matserie: Lær å sylte, salte og fermentere Sjokkerende lett å få bord Maten kokkene ikke kan fordra – Det er teknisk fullkomment Blomstermat: Bruk urtenes blomster Blomstermat: Syretripp Blomstermat: Sitrusdrøm Blomstermat: Agurknytt Blomstermat: Ertelystent Blomstermat: Rosenrød smak Blomstermat: Ville favoritter Blomstermat: Hyllest til sommeren Blomstermat: Hissige rødtopper Blomstermat: Fiolett flora Blomstermat: Lag sommermat av blomster
Få varsel når vi skriver omMikael Svensson Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!