Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
For 850 kroner får man et variert utvalg av fantastiske råvarer fra havet. Men det er bare å innse at korona er uforenlig med perfekt temperert ris og samspillet med kokken som en Omakase-aften vanligvis innebærer.

For 850 kroner får man et variert utvalg av fantastiske råvarer fra havet. Men det er bare å innse at korona er uforenlig med perfekt temperert ris og samspillet med kokken som en Omakase-aften vanligvis innebærer.

En liten bit Japan

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det er høyt nivå på takeaway fra Omakase. Men noe går tapt på turen hjem.

Vi har spist på Omakase tidligere og blitt fullstendig overveldet. Av lubne kamskjell fra Hitra, kråkeboller som smelter på tungen, perfekt temperert ris. Av opplevelsen, forestillingen vi var en del av når stadig nye munnfuller ble tilberedt og introdusert for oss av kokken selv.

Nå sto vi i Vikaterrassen med en papirpose fylt med plastbokser med sushi.