Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Selv om huset Restaurant Stallen holder til i er lite, har de utnyttet plassen godt.

Selv om huset Restaurant Stallen holder til i er lite, har de utnyttet plassen godt.

På restaurant Stallen står høydepunktene i kø

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Per Se-alumni Sebastian Myhre viser kulinarisk storhet på få kvadratmeter.

Man tråkker bokstavelig talt rett inn på kjøkkenet til kokk Sebastian Myhre i Stallen, en liten olympisk hekkeavstand fra kjedebutikkene i Bogstadveien. Det knøttlille redskapshuset til en stor kontorvilla er blitt en kulinarisk gigant.

Elegante småretter i hardt starttempo kilte smaksløkene. Usannsynlig søt kraft fra grillede Hanasand-tomater ble avløst av en konfektaktig syltet sild på en strålende karamellisert «kavring» med en krisp, svampaktig tyggemotstand, samt vakre blomster fra Stallens egen kjøkkenhage i Lier.