Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Barområdet ved inngangen har en egen liten meny med småretter.

Barområdet ved inngangen har en egen liten meny med småretter.

Blåbæris og engsyregranité til dessert.

Blåbæris og engsyregranité til dessert.

Kastellet: Tre etasjer med nytelse

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Kastellet byr på både «comfort food» og elegante appetittvekkere til en god pris.

Det er et ambisiøst prosjekt, Kastellet. Den lille bygården nederst i Hegdehaugsveien, som tidligere blant annet har huset klesbutikken Massimo Dutti, er blitt tre etasjer med nytelse: restaurant, cocktailbar, vinbar – og privat vinkjeller med 6000 flasker.

Vi gikk gjennom baren og loungen, som har en egen liten barmeny, og fikk bord ved vinduet i restaurantavdelingen.