Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Eksklusivt. Vinklubben The Three Fifty holder til i kjellerlokalet til restauranten Kastellet i Hegdehaugsveien.

Eksklusivt. Vinklubben The Three Fifty holder til i kjellerlokalet til restauranten Kastellet i Hegdehaugsveien.

Eksklusiv vinklubb inngår samarbeid med Oslo-restaurant

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

I London er medlemsklubber vanlig. I Norge er det nytt – foreløpig.

Fra før har de avdelinger både i Singapore og i alpebyen Verbier i Sveits. I 2025 skal de etter planen åpne private klubber i Beaune og Bordeaux. Men Londons mest eksklusive vinklubb – 67 Pall Mall – har også dannet et samarbeid med vinklubben The Three Fifty i Hegdehaugsveien i Oslo.

– Et samarbeid er noe vi har jobbet med lenge, over tre år, for å gjøre klubben vår enda bedre. Våre medlemmer reiser mye, og da er det ekstra fint å kunne tilby fantastiske viner til våre medlemmer også når de er på tur, sier Magnus Egerdahl Nørsett.

Han er gründer og medeier av restauranten, vin- og cocktailbaren Kastellet, som også rommer The Three Fifty i kjelleretasjen. Nå får alle medlemmene av The Three Fifty tilgang på 67 Pall Malls klubber, og motsatt.

67 Pall Mall ble etablert i 2015. Beliggende i tre etasjer, med over tusen viner på glass, 6000 viner fra 52 land på kartet og mat fra kjøkkensjef Michael Gray, ble det raskt landets viktigste vinklubb.

– Vi er veldig glade for å kunne gi våre vinelskende medlemmer en base i Oslo som reflekterer de samme interessene og verdiene som vi har her i London, og ikke minst ønske norske medlemmer velkommen gjennom våre dører i London og de andre stedene vi har rundt om i verden, skriver kommunikasjonssjef Helen Maclean i en epost.

– De har andre samarbeid rundt om i verden, men vi er den eneste vinklubben i Skandinavia, sier Simon Zimmermann, vinansvarlig ved The Three Fifty. I kjellerlokalet i Homansbyen har de et stort medlemsvinkart – 1753 viner, sist Nørsett sjekket – med snille priser, og i tillegg et «black book»-vinkart, som utelukkende består av ikonviner.

– Nå har vi tre forskjellige medlemskap, med forskjellige kostnadsnivåer – men alle har mulighet til å dra på 67 Pall Mall, når de er i nærheten.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.