Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

– Norsk sommer på et fat

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med vodka, Snøfrisk og potetgull gir Hanne Rutgerson tradisjonsmaten en ny vri.

Nytt uttrykk. Tradisjonsmat kan lett piffes opp til noe mer moderne og enda bedre. Her er gravlaks og potetsalat i ny drakt.

Nytt uttrykk. Tradisjonsmat kan lett piffes opp til noe mer moderne og enda bedre. Her er gravlaks og potetsalat i ny drakt.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner