Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Junkfood fra bunnen. Råkost mister helsekoststempelet når nykål møter fritert brød og estragonmajones i Hanne Rutgersons langos.

Junkfood fra bunnen. Råkost mister helsekoststempelet når nykål møter fritert brød og estragonmajones i Hanne Rutgersons langos.

Denne vil kokkens venner alltid at hun skal lage

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Å fritere er lettere enn du tror.

Fakta: Sommermat

Kokk Hanne Rutgerson disker opp med maten du har lyst til å lage i sommer.

– I Sverige har de reker på, men det som er så fint, er at du kan gjøre som du vil, sier Hanne Rutgerson (29).

I en liten kjele med høye kanter putrer solsikkeolje.

For å lage langos, ungarernes friterte småbrød av potetdeig – som svenskene har trykket til sitt bryst som en guilty pleasure – er det ingen vei utenom frityrgryten.