Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Hanne Rutgerson

Kveite på lompe. Kveitefilet får julesmak med sennep, nellik og einer, og fint følge av krabbe, neper og hjemmelagede potetlomper..

Dette serverer Kastellets kokk til jul

Stor restaurant. Restaurantdelen i Kastellet får plass til 70 gjester. Andreas Høgfeldt er daglig leder..

Nytt restauranthus åpner privat vinklubb der du kan lagre din egen vin.

Junkfood fra bunnen. Råkost mister helsekoststempelet når nykål møter fritert brød og estragonmajones i Hanne Rutgersons langos..

Denne vil kokkens venner alltid at hun skal lage

Få varsel når vi skriver om
Hanne Rutgerson

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Nytt uttrykk. Tradisjonsmat kan lett piffes opp til noe mer moderne og enda bedre. Her er gravlaks og potetsalat i ny drakt..

– Norsk sommer på et fat

Enkelt. – Det å ha færre elementer gjør at det er mindre stress, og så blir det litt morsomt å lage mat, sier Hanne Rutgerson om svinenakke med curry og brokkolini..

Grillretten er så enkel at alle kan lage den

Helt rått. Råmarinert kveite, syltet fersken og chilimajones er sommerens enkleste vei til matlykke..

Sommerens beste ceviche på et blunk

Glutenfri. Potetmel er den hemmelige ingrediensen som gjør gnocchien både glutenfri og lett å jobbe med..

Ingrediensen som gjør gnocchien glutenfri

Hverdagsgodt. – Når jeg egentlig er mett, har jeg lyst på mer. Så det ender med at jeg spiser opp alt, sier kokk Hanne Rutgerson om sin egen kreasjon av grillet aubergine og glassnudler..

Dette er kokkens enkle sommerrett – som hun alltid vil ha mer av

Sommerfisk. Makrellen er på sitt beste tidlig på sommeren. Hanne Rutgerson griller den og gir den italiensk tilbehør..

Ta sommermakrellen til nye høyder med kokkens hemmelige triks

På sokkelesten. – Ni av ti dager trenger man mat som passer inn i hverdagen, sier Esben Holmboe Bang om maten han lager til familien på hjemmekjøkkenet..

Denne maten lager stjernekokkene hjemme mens de venter på å åpne igjen

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.