Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Enkelt. – Det å ha færre elementer gjør at det er mindre stress, og så blir det litt morsomt å lage mat, sier Hanne Rutgerson om svinenakke med curry og brokkolini.

Enkelt. – Det å ha færre elementer gjør at det er mindre stress, og så blir det litt morsomt å lage mat, sier Hanne Rutgerson om svinenakke med curry og brokkolini.

Grillretten er så enkel at alle kan lage den

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En slant øl og grillet brokkolini er kokkens beste triks.

– Da jeg skrev menyen, spurte jeg kjæresten min om det er nok med bare saus og én grønnsak. «Nå må du slutte, Hanne», sa han: «Bare kjøp nok av den grønnsaken», forteller kokk Hanne Rutgerson (29).

Fakta: Sommermat

Kokk Hanne Rutgerson disker opp med maten du har lyst til å lage i sommer.