Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Grillretten er så enkel at alle kan lage den

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En slant øl og grillet brokkolini er kokkens beste triks.

Enkelt. – Det å ha færre elementer gjør at det er mindre stress, og så blir det litt morsomt å lage mat, sier Hanne Rutgerson om svinenakke med curry og brokkolini.

Enkelt. – Det å ha færre elementer gjør at det er mindre stress, og så blir det litt morsomt å lage mat, sier Hanne Rutgerson om svinenakke med curry og brokkolini.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner