Kokken og retten. Vladimir Pak bruker ponzu-saus som har vært syltelake for cherrytomater for å gi franske østers en ekstra dimensjon.

Kokken og retten. Vladimir Pak bruker ponzu-saus som har vært syltelake for cherrytomater for å gi franske østers en ekstra dimensjon.

Michelinretten er så enkel at du knapt trenger oppskrift

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Alt handler om de beste råvarene og et godt lag med knivene.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner