Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Kokken og retten. Vladimir Pak bruker ponzu-saus som har vært syltelake for cherrytomater for å gi franske østers en ekstra dimensjon.

Kokken og retten. Vladimir Pak bruker ponzu-saus som har vært syltelake for cherrytomater for å gi franske østers en ekstra dimensjon.

Michelinretten er så enkel at du knapt trenger oppskrift

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Alt handler om de beste råvarene og et godt lag med knivene.

– Oppskrift? Jeg har egentlig ikke oppskrift, jeg bare smaker til, sier Vladimir Pak mens han heller en klar, tomatisert ponzu-saus over en nyåpnet fransk østers.

Fakta: Omakase Oslo

Liten, eksklusiv sushibar med ti plasser.

Åpnet i 2017.

Serverer daglig et omakase-måltid, rundt 20 serveringer basert på dagens råvarer.

Fikk