Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Stjerneretter

Sild i fjæra. Når kjøkkensjefen liker japansk mat, og bestemor ikke spiser ris, lar Jonas Nåvik poteter møte sild i en helnorsk nigiri..

Michelinkokken lager sushi av sild og poteter

Sunnere enn før. Bent Stiansens sjøkrepssuppe er blitt sunnere med årene. Men han serverer den gjerne med friterte sjøkrepshaler på siden..

Denne suppen har slått an i 25 år

Brød og sopp. Det er lett å tankene fare til eventyret om Hans og Grete i skogen når man ser Mikael Svenssons kreasjon av gammelt brød og sopp..

Slik lager michelinkokken stjerneretter av brødrestene

Få varsel når vi skriver om
Stjerneretter

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Fra grillen. Renaa serverer vaktelen tilsynelatende enkelt tilberedt, så den lille fuglen får være stjernen i retten..

Hvorfor grille kylling når du kan grille vaktel?

Solbærornament. Under kjeks og frossen ferskost ligger løkisen på solbærsaus..

– Jeg ble overrasket over at det ble så godt

.

Michelin-kokkens vikingsushi

Fjord og skog. Norske fjorders praktskalldyr møter Oslo-markas tunge graner i Björn Svenssons sjøkreps med granskuddkompott..

Björn Svenssons stjerneoppskrift med sjøkreps

Minimal luksus. Så vidt grillet sjøkrepshale med en dæsj smaksintensiv majones er mat Heidi Bjerkan liker å servere..

Credos krepsehale med plommer og majones

Stjernepudding. Med mel av fermentert bygg og en topping av modnet silderogn, er Under og kokk Nicolai Ellitsgaards fiskepudding en silkemyk idealversjon av den norske middagsklassikeren..

Fiskepuddingen som fikk Michelin-stjerne

Kokken og retten. Vladimir Pak bruker ponzu-saus som har vært syltelake for cherrytomater for å gi franske østers en ekstra dimensjon..

Michelinretten er så enkel at du knapt trenger oppskrift

Røyk og is. Under en blomsterpyntet marengskuppel skjuler Christopher Davidsens kreasjon av fermenterte byggryn, tjukkmelk og blodappelsiner seg..

Slik lager du Michelin-dessert selv

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.