Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Kongsgården

Rotekte. Persillerot og gulrot får dyp smak og sødme fra den livfulle matjorden til Gartneriets nabo Linda Jolly..

Oppskrift på sunn klassiker: Bakt persillerot og gulrot

Underbære. Bringebær blir enda bedre i selskap med estragon og en frisk yoghurtkrem..

Slik bruker du kjøkkenhagens overflod

Søtknas. Knasende karamell er som en deilig, søt overraskelse i salaten. Mønsteret i karamellen minner om cellene i bikuben..

– Dette er honningfest

Få varsel når vi skriver om
Kongsgården

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Uimotståelig. Duften av grillet spareribs av kalv er vanskelig å motstå for alle som spiser animalsk..

Oppskrift på burger med akevitt og østers

Potetlunsj. Smaken av nypotet rett fra jorden, får skinne i en salat med fetaost og sprø sesamfrø-chips..

Kjøkkensjef: – Poteten er best når den får være hovedingrediens

Litt bestemor. Gamledagers rabarbrakompott får en ny vår toppet med havrekrønsj laget med hvit sjokolade..

Denne rosa stilken kommer med løfter om sommer

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.