Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Kontrast

Kontrast har en umerkelig asiatisk superkraft. Den lurer i bakgrunnen og gir restauranten egenart..

En fest for hele sanseapparatet

Etter utdelingen kunne Hot Shop, Schlägergården, Hyde og i Oslo, og Lysverket i Bergen skilte med hver sin Michelin-stjerne. Fra venstre: Joe Bøe Klakegg (Hot Shop), Matthew North (Hyde), Cristopher Haatuft (Lysverket) og Björn Svensson (Schlägergården).. Foto: Reuters/NTB/Tommy Andresen/Per Thrana/Lars Petter Pettersen

Fire nye Michelin-stjerner til Norge

Andebryst speket i kaffebønner og sprø krustader av griseblod fylt med Holtefjells XO-ost og perler av eddik..

Kontrast: På sitt høyeste nivå akkurat nå

Få varsel når vi skriver om
Kontrast

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Heidi Bjerkan står bak restaurantene Credo, Edoramen og Jossa mat og drikke i Trondheim. På Jossa har de ikke nok ansatte til å holde åpent hver dag.. Foto: Øystein Lie

Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte

Brød og sopp. Det er lett å tankene fare til eventyret om Hans og Grete i skogen når man ser Mikael Svenssons kreasjon av gammelt brød og sopp..

Slik lager michelinkokken stjerneretter av brødrestene

Stopper sopptiden. Michelin-kokk Mikael Svensson serverer gjerne tre år gammel sopp, så lenge den er syltet..

– Sopp blir bedre jo lenger den står på glass

Gammelt nytt. Fermentering er en gammel metode som er blitt vekket til liv. Detta är inte något nytt, inte, sier Mikael Svensson ved Kontrast..

Slik fermenterer du plommer – og slik bruker du dem på pizza

Bevare meg vel. Vann og salt, det er alt. Mer skal det ikke til for å bevare de ferske stikkelsbærene i flere måneder fremover..

Ny matserie: Lær å sylte, salte og fermentere

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.