Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Pinnekjøtt

.

Tidenes største test av pinnekjøtt – billigvariant til topps

.

Her er ekspertens tips til pinnekjøtt-tilbehør

Restefest. Å lage mat utendørs i bekmørke kan være litt krevende, så jo mer som er ferdig i forkant, dess bedre..

Slik lager du en lapskaus av pinnekjøttrestene

Få varsel når vi skriver om
Pinnekjøtt

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.

– Dette er det beste pinnekjøttet vi noensinne har testet

Kjøtt på pinne. Vår største test noensinne med hele 42 varianter av røkt og urøkt pinnekjøtt.. Foto: Per Thrana

Vi testet 42 varianter – her er årets beste pinnekjøtt

Utviklingen viser at det finnes muligheter for produsenter som ønsker å rendyrke kvalitet og tradisjonell ekspertise. Og for de som kunne tenke seg å lage langtidstørket pinnekjøtt, vet de nå hvilken kokk de skal ringe for å sjekke betalingsviljen.. Foto: Lise Åserud/NTB

En hurtigtørket pinne for landet

Pinne for landet. I løpet av en ettermiddag smakte DNs smakspanel Daniel Slakter, Kari Innerå og Merete Bø seg gjennom 35 pinnekjøtt for å finne ut hvilket som er det beste til julemiddagen i 2022..

Først etter 34 typer pinnekjøtt, dukket det endelig opp en vinner

.

Slik lager du perfekt pinnekjøtt

– Vi hadde ønsket at flere kom lenger opp, vi har blant verdens beste utgangspunkt i lam, sier Kjetil Gundersen (t.h), som sammen med Eirik Strøm Lillebø, Kari Innerå og Merete Bø (ikke avbildet) kåret årets beste pinnekjøtt..

Årets pinnekjøtt-test: Billigvarianten er nesten best

Dagens Næringsliv testet 20 typer urøkt pinnekjøtt og 15 typer røkt pinnekjøtt for å finne årets beste julemiddag..

Den store pinnekjøttesten: Vi har smakt på 35 typer pinnekjøtt

Valgets kvaler: Hva skal man drikke til julematen?. Foto: Marius Viken

Den beste vinen til julematen

Testing av pinnekjøtt på Brasserie Rivoli med kjøkkensjef Kari Innerå og Eirik Strøm Lillebø.. Foto: Elin Høyland

Stor test av 23 typer pinnekjøtt: – Dette er slemt gjort. Hvem kjøper det der?

Hvorfor ikke utnytte at pinnekjøtt gjerne er på tilbud på denne tiden av året?.

Slik blir pinnekjøtt godt året rundt

. Foto: Tommy Andresen

Vin til julematen

Engebrets juletallerken har saftig ribbe med sprø svor, en deilig krydret julepølse, litt skuffende medisterkake, svisker og tyttebær..

De har holdt åpent i 160 år, og serverer byens beste julelunsj

HELLSTRØMS RIBBE: Eyvind Hellstrøm er viden kjent for sin ribbeoppskrift til jul.  Foto: Melisa Fajkovic. Dagens Næringsliv

Mesterkokkenes oppskrifter til jul: Hellstrøms ribbe og Skeies juletorsk ...og mye, mye mer

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.