Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Surdeig

Gnien gastronom. Hva skal man fylle dagene med når koronaepidemien gjør en arbeidsledig? For artikkelforfatteren ble løsningen treretters middager, gassblåser og sprøytepose..

Ble arbeidsledig under pandemien – laget «Michelin-restaurant» hjemme

Som varmt surdeigsbrød. Facebookgruppen Surdeig har gått fra 5000 til 8000 medlemmer siden koronaviruset stengte Norge..

Hele Norge baker

Martin Fjeld på Ille brød..

Tid for surdeigsbrød

Få varsel når vi skriver om
Surdeig

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Surdeigsvafler til lange julefrokoster.. Foto: Marius Viken

Disse vaflene passer til alt

Spire ung. Brød med spiret korn får både ekstra saftighet og tyggemotstand..

Slik spirer du korn til å ha i brøddeigen

Enkel løsning. Noen ganger er det enkleste det beste – bak brødet i form..

Lær å bake surdeigsbrød i form

Fin i formen. Å forme brød så de blir både luftige inni og fine utenpå er en egen kunst..

Slik lager du perfekte brød

Kunnskapshull. God smak er ganske lett. Den perfekte strukturen i et surdeigsbrød krever kunnskap og erfaring..

Slik får du surdeigsbrødet til å heve seg fint

Sur kultur. En god surdeigsstarter er grunnmuren som trengs for å lage perfekte surdeigsbrød..

Slik lager du surdeigsstarter

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.