Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Min vei. «Jeg vil redefinere det folk tenker om pizzeriaer og pizzabakere. Dette er min vei i livet. Dette er det eneste jeg vil», har Franco Pepe, innehaver av restauranten Pepe in Grani, sagt. Det har han også gjort.

Min vei. «Jeg vil redefinere det folk tenker om pizzeriaer og pizzabakere. Dette er min vei i livet. Dette er det eneste jeg vil», har Franco Pepe, innehaver av restauranten Pepe in Grani, sagt. Det har han også gjort.

Signaturretten. Franco Pepes margherita sbagliata – en pizza hvor tomatsausen og en basilikumreduksjon blir påført etter steking.

Signaturretten. Franco Pepes margherita sbagliata – en pizza hvor tomatsausen og en basilikumreduksjon blir påført etter steking.

Hvordan gymlæreren Franco Pepe ble «sentrum i pizza-universet»

Tekst

Vil du få varsel hver gang Simen V. Gonsholt publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Caiazzo

Franco Pepe ofret det meste i jakten på verdens beste pizza.