19.01.2023 Sandor Katz har reist verden rundt for å lære alle teknikker for å fermentere mat – også til Norge Vi ble med på Sandor Katz’ fermenteringsferd mot nord.
27.05.2021 Gründerbedriften har allerede Maaemo på kundelisten Med Villbrygg ønsker Vanessa Krogh og Cornelia Øiestad å endre matsystemene våre.
04.11.2020 Ble arbeidsledig under pandemien – laget «Michelin-restaurant» hjemme – Jeg kjøpte sprøytepose, gassbrenner, tortilla-presse, deigvisp, kombo-panner og hundre andre duppeditter.
03.09.2020 Mugg i verdensklasse Kun to prosent av eksperimentene havner på tallerkenen til Nomas gjester.
19.07.2018 Lær å lage sprudlende kombucha Gry Hammer forklarer hvordan du lager den friske sommerdrikken på ditt eget kjøkken.
19.01.2023 Sandor Katz har reist verden rundt for å lære alle teknikker for å fermentere mat – også til Norge Smak