25.05.2023 Hvordan gymlæreren Franco Pepe ble «sentrum i pizza-universet» Franco Pepe ofret det meste i jakten på verdens beste pizza.
14.03.2023 Slik lykkes du med surdeigsbaksten Mattekunnskaper er essensielt for å få til et godt surdeigsbrød.
20.10.2022 Under pandemien ble det lille bakeriet nedringt Nå har kvartetten bak Ille Brød utgitt kokebok for å stagge nordmenns sult etter surdeigsbrød.
04.11.2020 Ble arbeidsledig under pandemien – laget «Michelin-restaurant» hjemme – Jeg kjøpte sprøytepose, gassbrenner, tortilla-presse, deigvisp, kombo-panner og hundre andre duppeditter.
07.05.2020 Hele Norge baker Først forsvant dopapiret. Så tømte folket hyllene for mel og gjær – og gikk hjem og bakte.
21.03.2020 Tid for surdeigsbrød Gjæren er utsolgt, og du må jobbe hjemme. Nå er tiden for å bake surdeigsbrød.
25.12.2018 Disse vaflene passer til alt Belgiske vafler er frokost for dager med god tid – og smaker godt med både søtt og salt tilbehør.
30.08.2018 Lær å bake surdeigsbrød i form En brødform gjør det litt enklere å bake både grovbrød og sandwichloff.
16.08.2018 Slik får du surdeigsbrødet til å heve seg fint Martin Fjeld fra Ille Brød lærer deg triksene – og deler sin oppskrift.
09.08.2018 Slik lager du surdeigsstarter Martin Fjeld fra Ille Brød lærer deg hvordan du lager vellykkede surdeigsbrød. Første trinn: surdeigsstarteren.