30.06.2022 Slik lager du sommerens beste thai-piknik Disse fem thairettene kan du preppe på forhånd og ta med på tur.
30.06.2022 Hun løfter frem de kvinnelige hverdagskokkene Det som begynte som en «supper club», er blitt en av Londons mest populære matdestinasjoner. Nå deler Asma Khan familieoppskriftene i kokeboken «Ammu».
24.06.2022 Kunstkuratoren som heller ville bygge verdens største sitrussamling Tidligere Tate Modern-direktør Vicente Todolí kuraterer en enestående samling sitrustrær i hjembyen Palmera.
22.06.2022 Gratisjobbing, trakassering og overarbeid: Tidligere ansatte snakker ut om restaurantbransjen De skaper store matopplevelser. Men nå snakker tidligere ansatte ut om trakassering og overarbeid på stjernerestauranter.
16.06.2022 Denne retten tar 15 minutter å lage og kan spises etter tre timer Noen ganger er de enkleste tingene i livet de beste – som eksempelvis Elizabeth Davids kyllingparfait.
10.06.2022 Gull og heder til DN DN har vunnet gull for vinsøket og ledelsessatsningen i INMA Global Media Awards.
09.06.2022 Hun snublet inn bak bardisken Som barn likte Anne Maurseth seg best på kjøkkenet, men ble bartender etter at hun ble svindlet i London. Nå vil hun lære oss å lage drinkene selv.
02.06.2022 Kokeboken du trygt kan ta med til en øde øy En kokebok for alle med forkjærlighet for fransk, italiensk og spansk matlaging.
30.05.2022 Kaffe, vafler og brunost i London – og Texas Etter å ha etablert seg i Storbritannia med kaffe, vafler og brunost, peiler halvt norske Black Sheep seg inn mot USA. – Texas er det nye California, mener Eirik Holth.
27.05.2022 Slovenia er Europas mest undervurderte matdestinasjon Tidligere var landet mest kjent for skihopperne sine. Nå flyr Slovenia stadig høyere på den gastronomiske stjernehimmelen.
12.05.2022 17. mai-kaker med vaniljekrem i hovedrollen Sverre Sætre velger vaniljekrem i stjernerollen når han komponerer årets 17. mai-kaker. Se oppskriftene her.
11.05.2022 Oste-dommer og gründer: – For meg er det meningsløst å si «verdens beste ost» For ti år siden var en ostevogn med bare norske oster utenkelig. Nå kan man smake en ny norsk håndverksost hver dag hele året.
11.05.2022 De beste alkoholfrie alternativene til 17. mai Vi har testet alkoholfri drikke og satt sammen en drikkemeny til den store festdagen.
11.05.2022 En hyllest til pilsen I to tiår har den måttet tåle nedlatende blikk. Nå løftes pilsen frem i solen.
10.05.2022 Åpner sjømatrestaurant i gamle Bergen Børs Serverer fisk mellom Axel Revolds epokegjørende fresker.
28.04.2022 I Peru fant Vigdis Rosenkilde kakaoen som fikk henne til å selge leiligheten – Jeg ønsker å fremme fruktigere og syrligere sjokolader, smaker som utvikler seg i munnen.
21.04.2022 Hvordan bygge opp et kriselager? Matberedskap trenger hverken være smakløst eller kjedelig.
07.04.2022 Harald Strømmegjerde sluttet med sauer. Han ville heller lage prisvinnende brennevin i garasjen Mikrodestilleriet Brennevinsgrova lager prisvinnende gin og akevitt på Sunnmøre.
22.06.2022 Gratisjobbing, trakassering og overarbeid: Tidligere ansatte snakker ut om restaurantbransjen Smak
07.04.2022 Harald Strømmegjerde sluttet med sauer. Han ville heller lage prisvinnende brennevin i garasjen Smak