Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Sulten. Ingen dager bak bardisken er like, forteller Per Magnus Haig. – For meg handler det å være sosial om å være nysgjerrig. For noen er det å være sosial å like å prate, men når jeg får en gjest i baren, er jeg veldig sulten, sier han.

Sulten. Ingen dager bak bardisken er like, forteller Per Magnus Haig. – For meg handler det å være sosial om å være nysgjerrig. For noen er det å være sosial å like å prate, men når jeg får en gjest i baren, er jeg veldig sulten, sier han.

Stolt. Per Magnus Haig er en veteran bak bardisken. – Mange ser nok en bartender og lurer på hva deres egentlige jobb er. Det er synd – jeg er en stolt bartender, og har vært stolt av jobben min så lenge jeg har jobbet med det, sier han.

Stolt. Per Magnus Haig er en veteran bak bardisken. – Mange ser nok en bartender og lurer på hva deres egentlige jobb er. Det er synd – jeg er en stolt bartender, og har vært stolt av jobben min så lenge jeg har jobbet med det, sier han.

Da pandemien inntraff, skrev han sine bekjennelser etter 30 år bak bardisken

Tekst

Vil du få varsel hver gang Ola Vikås publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Arneberg

Bartenderveteranens tips og trips etter et langt liv bak baren.

– Du vet du er på julebord når noen skal ha en San Francisco. Den cocktailen består av vodka, bananlikør, grenadin og appelsinjuice. Jeg synes den er helt jævlig.

Per Magnus Haig (51) har dekket med tungt sølvbestikk, et realt varp fra en lokal gjenbruksbutikk, han fikk et fullt sett for en 500-lapp, visstnok en bryllupsgave som ble dømt for fin til å brukes.