Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Sulten. Ingen dager bak bardisken er like, forteller Per Magnus Haig. – For meg handler det å være sosial om å være nysgjerrig. For noen er det å være sosial å like å prate, men når jeg får en gjest i baren, er jeg veldig sulten, sier han.

Sulten. Ingen dager bak bardisken er like, forteller Per Magnus Haig. – For meg handler det å være sosial om å være nysgjerrig. For noen er det å være sosial å like å prate, men når jeg får en gjest i baren, er jeg veldig sulten, sier han.

Stolt. Per Magnus Haig er en veteran bak bardisken. – Mange ser nok en bartender og lurer på hva deres egentlige jobb er. Det er synd – jeg er en stolt bartender, og har vært stolt av jobben min så lenge jeg har jobbet med det, sier han.

Stolt. Per Magnus Haig er en veteran bak bardisken. – Mange ser nok en bartender og lurer på hva deres egentlige jobb er. Det er synd – jeg er en stolt bartender, og har vært stolt av jobben min så lenge jeg har jobbet med det, sier han.

Da pandemien inntraff, skrev han sine bekjennelser etter 30 år bak bardisken

Tekst

Vil du få varsel hver gang Ola Vikås publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Arneberg

Bartenderveteranens tips og trips etter et langt liv bak baren.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner