Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Overtenning. Anne Maurseth mener bartenderen er en egen mennesketype. – Det å stå bak en bardisk og lage gode drinker til en kul gjeng en hel kveld, gjør at like-senteret i hjernen får helt overtenning, man blir nærmest høy på det, sier hun.

Overtenning. Anne Maurseth mener bartenderen er en egen mennesketype. – Det å stå bak en bardisk og lage gode drinker til en kul gjeng en hel kveld, gjør at like-senteret i hjernen får helt overtenning, man blir nærmest høy på det, sier hun.

Hun snublet inn bak bardisken

Tekst

Vil du få varsel hver gang Ola Vikås publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Som barn likte Anne Maurseth seg best på kjøkkenet, men ble bartender etter at hun ble svindlet i London. Nå vil hun lære oss å lage drinkene selv.

– Selv om det kan være kult å plukke kjørvel og tunbalderbrå og la det laktofermentere på en krukke i to uker, skjønner jeg at det ikke er det første man tenker på når man vil lage noe kult for morgendagen. Disse oppskriftene skal være litt mer back to the basics, sier Anne Maurseth (34).

Hun