D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • Magasinet
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • DN Mer
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Cocktails

DN har testet ferdigblandede drinker fra Vinmonopolet..

Stor test av ferdigdrinker

Overtenning. Anne Maurseth mener bartenderen er en egen mennesketype. – Det å stå bak en bardisk og lage gode drinker til en kul gjeng en hel kveld, gjør at like-senteret i hjernen får helt overtenning, man blir nærmest høy på det, sier hun..

Hun snublet inn bak bardisken

En liten buzz. Produsenter av drikkevarer som er alkoholfrie eller har lavt alkoholnivå er blitt en større del av markedet, og spås å øke i årene som kommer. – Mange liker den lille buzzen, og vil holde på den så lenge som mulig, sier bartender Anne Maurseth..

Barsjefens fem beste drinker med lite alkohol

Få varsel når vi skriver om
Cocktails

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Sulten. Ingen dager bak bardisken er like, forteller Per Magnus Haig. – For meg handler det å være sosial om å være nysgjerrig. For noen er det å være sosial å like å prate, men når jeg får en gjest i baren, er jeg veldig sulten, sier han..

Da pandemien inntraff, skrev han sine bekjennelser etter 30 år bak bardisken

På resept. Svanen Cocktailbar ligger i lokalene til det gamle Svaneapotheket fra 1896. Nå lanserer baren ferdigmikset blandevann på brune glassflasker – ikke ulike flaskene man ble foreskrevet av apotekeren i hine hårde dager.. Foto: Morten Vee

Har denne cocktailbaren løsningen på hvordan alle kan bli bartendere?

Rik historie. Det var apotek i de tradisjonsrike lokalene til Svanen i mer enn 100 år, og eier og daglig leder Yunus Yildiz tar arven på alvor..

– Denne drinken skaffer oss stamgjester

Skarp. Simon Bronse er ingen politisk aktivist, men synes navnet Over The Wall er passende på en tequilabasert drink..

– Folk er mye mer opptatt av hva de drikker i dag enn for fem år siden

Spriter opp. Barsjef Radko Urbanyak er ekspert på forskjellige typer spritz..

– Du kan lage spritz av hva som helst

Kaldt kick. En perfekt martini skal være iskald og sterk. Som Ernest Hemingway skrev i «Farvel til våpnene»: «Jeg hadde aldri smakt noe så kjølig og rent. De fikk meg til å føle meg sivilisert.».

– Det enkle er det vanskeligste å gjøre perfekt

.

Test av flatpakkede ferdigcocktails

Innhyllet i sødme. Hylleblomstlikøren løfter cocktailen The Elder med sin sødme..

Lær å lage signaturdrinken The Elder

Hjemmealenefest. Cocktailbaren Andre til høyre er bygget som en påkostet treroms på Youngstorget med kjøkken (vinbar), bibliotek (cocktailbar) og en salong med spesialtegnet barskap som fungerer som eneste cocktailstasjon fra søndag til tirsdag. Barsjef Xuseen Simon-Miskell holder daglige hjemmealenefester med egenprodusert ananasrom på dunk..

Tre nye barer deler sin vri på tre klassiske drinker

Frisk. Miss Basil er et lett alternativ til tyngre cocktails..

Slik lager du Torggata Botaniskes signaturdrink

Bukett. En rekke blomster og urter kan med hell brukes i isbiter. Bare fantasien – og noen av fysikkens lover – setter grenser for kreativiteten..

Slik pimper du opp isbitene i sommerdrinken

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.