Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Her er årets skandinaviske utemøbler

Tekst

Vil du få varsel hver gang Dorthe Smeby publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Til bakgården, terrassen eller plenen.

Møbelserie fra Carl Hansen & Søn

Møbelserie fra Carl Hansen & Søn

Bord fra Skagerak

Bord fra Skagerak


By Your Side Table

Bord fra Skagerak

Det lette aluminiums­bordet By Your Side er ­designet av tyske Maximilian Schmahl og har et minimalistisk uttrykk. Bordets bøyleformede ben sørger for at møbelet er lett å plassere ute på ujevnt ­underlag – enten det er i parken, på stranden, i bakgården eller på terrassen.
skagerak.dk

Indoor-Outdoor

Møbelserie fra Carl Hansen & Søn

Møbelserien Indoor-Outdoor ble designet av den danske arkitekten og professoren Bodil Kjær i 1959 og lanseres på nytt av Carl Hansen & Søn. Målet var å designe en serie komfortable utemøbler som kunne tåle et klima preget av skiftende årstider og varierende temperatur. Kolleksjonen består av syv ulike deler i massiv teak, en tresort som gir møblene en varm og dyp farge.
carlhansen.com

Benk fra Jotex

Benk fra Jotex

Näs

Benk fra Jotex

Benken Näs – seneste tilskudd i møbelserien med samme navn – er produsert i pulverlakkert stål med hullslått mønster. Tanken er at Näs skal kunne brukes som sittemøbel, med noen myke puter og kanskje et pledd, men også som et lavt bord. Hullene i setet er utformet for å gi omgivelsene et skiftende mønster av lys og skygge ettersom sollyset endrer seg i løpet av en dag.
jotex.no

* (Vilkår)

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner